Πληροφορίες
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
Τμήμα Σχολής Βόλεϊ Ακαδημία
Τμήμα Σχολής Mini Volley

Ο Ηρακλής Κηφισιάς τίμησε τον ιδρυτή του με ένα επιτυχημένο τουρνουά.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την συμπλήρωση 30 ετών (1992-2022) από την ίδρυση του συλλόγου η διοίκηση του Ηρακλή Κηφισιάς οργάνωσε τουρνουά Βόλεϊ στο Ζηρίνειο.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Οκτωβρίου από τον Ηρακλή Κηφισιάς το τουρνουά αναπτυξιακών τμημάτων βόλεϊ στην μνήμη του ιδρυτή του συλλόγου “Αντώνη Τζίκα”.

Το Ζηρίνειο πλημύρισε από νωρίς το πρωί, χαμογελαστές αθλήτριες του Ηρακλή Κηφισιάς και του Φοίβου Μελισσίων από τα αναπτυξιακά τμήματα των συλλόγων. Όλες οι αθλήτριες απόλαυσαν για αρκετές ώρες το αγαπημένο τους άθλημα στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε αγώνας επίδειξης μεταξύ των κορασίδων & παγκορασίδων του Ηρακλή Κηφισιάς. Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν και οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας. Η εκδήλωση έκλεισε με τον αγιασμό για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό καθώς ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, που τίμησε με την παρουσία του το τουρνουά, γνώριζε προσωπικά τον “Νίνο” και παρουσίασε στους παρευρισκόμενους το μεγάλο έργο που πρόσφερε στον αθλητισμό και την παιδεία της χώρας μας ο ιδρυτής του Ηρακλή Κηφισιάς.Στο τουρνουά παραβρέθηκε και η κόρη του Αντώνη Τζίκα κα Κατερίνα Τζίκα, που όπως είπε και στον σύντομο χαιρετισμό της προς τα νεαρά κορίτσια «αυτό ήθελε πάντα και ο “Νίνος” να γεμίζουν τα γήπεδα και να ασχολούνται τα νέα παιδιά με τον αθλητισμό» και η ίδια χάρηκε ιδιαίτερα που είδε ένα γεμάτο γήπεδο από τον σύλλογο που δημιούργησε ο πατέρας της.

12-03-2024 15:23

Ο Ηρακλής Κηφισιάς συνεχίζει με ρεκόρ καθώς παραμένει αήττητος 20 αγωνιστικές και πλέον μετρά...

anekLogo

youtube-logo2      facebook   instagram-logo

Χορηγοι 2021-2022

KALOUSOS

CHALET

KALOUSOS

ADAMAS

KALOUSOS

MASTER MEAT

KALOUSOS

Χρησιμοι Συνδεσμοι

GYNAIKES2020 21 background

Created and Hosted by infoLib.gr