Πληροφορίες
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
Τμήμα Σχολής Βόλεϊ Ακαδημία
Τμήμα Σχολής Mini Volley

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

«Η ανάδειξη του συλλόγου μας σε αστείρευτη πηγή αγάπης  και αφοσίωσης στην ιδέα του αθλητισμού και στις  διαχρονικές αξίες της ζωής»

Οι αθλήτριες του Ηρακλή, οι γονείς των αθλητριών, οι προπονητές των τμημάτων και η διοίκηση της ομάδας με την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Κηφισιάς, πασχίζουν καθημερινά για την καλλιέργεια και την ανάπτυξη στοιχείων όπως, ευγενής άμιλλα, ομαδικότητα, αλληλεγγύη, κοινωνικότητα, ψυχαγωγία, θέληση και πάθος για διάκριση και επιτυχία, όλα αναγκαία συστατικά για την υλοποίηση του οράματός μας .

Από την ίδρυση του μέχρι σήμερα, αναδείχτηκε ήδη 6 φορές πρωταθλητής. Οι διακρίσεις του συλλόγου είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλείας πολλών χρόνων υπό την συνεχή και άοκνη καθοδήγηση των προπονητών του σε όλα τα επίπεδα.

Ο σύλλογος απασχολεί καταξιωμένους και πολυνίκεις στο χώρο της πετοσφαίρισης προπονητές που προπονούν περισσότερες από 200 αθλήτριες. Στην προπονητική ομάδα του συλλόγου ανήκουν προπονητές και διεθνής αθλητές με μεγάλη εμπειρία στο άθλημα και έχουν ώς στόχο να μεταλαμπαδεύσουν την εμπειρία τους στις νέες αθλήτριες του συλλόγου.
 

Ο σύλλογος είναι μέλος της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. και της Ε.Ο.Π.Ε.

12-03-2024 15:23

Ο Ηρακλής Κηφισιάς συνεχίζει με ρεκόρ καθώς παραμένει αήττητος 20 αγωνιστικές και πλέον μετρά...

anekLogo

youtube-logo2      facebook   instagram-logo

Χορηγοι 2021-2022

KALOUSOS

CHALET

KALOUSOS

ADAMAS

KALOUSOS

MASTER MEAT

KALOUSOS

Χρησιμοι Συνδεσμοι

GYNAIKES2020 21 background

Created and Hosted by infoLib.gr