Από νίκη σε νίκη ο Ηρακλής Κηφισιάς στην Α2 Γυναικών

Ασταμάτητη η ομάδα της Κηφισιάς επικράτησε στο Ζηρίνειο του ΟΦΗ με 3-0 σετ.

Η ομάδα της Κρήτης ήταν ανταγωνιστική μόνο στο πρώτο σετ που προσπάθησε να πιέσει με το σέρβις και εν μέρει κατάφερε να χαλάσει την υποδοχή των κοριτσιών του Κώστα Ταμπουρατζή αλλά υπερίσχυσε η εμπειρία του Ηρακλή και κέρδισε το πρώτο σετ με 25-20.

Στην συνέχεια ο Ηρακλής Κηφισιάς δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης, επέβαλε πλήρως τον ρυθμό του και κατέκτησε εύκολα και τα δυο επόμενα σετ με 25-18 & 25-13 προσθέτοντας άλλους 3 βαθμούς στην βαθμολογία. Με αυτή την νίκη έμεινε μόνος πρώτος στην βαθμολογία χωρίς να έχει χάσει ακόμα ούτε σετ και δείχνει από νωρίς ότι διεκδικεί την άνοδο στην Pre-league.

Ηρακλής Κηφισιάς – ΟΦΗ: 0-3 (25-20, 25-18, 25-13)


Ο πρόεδρος του Ηρακλή κος Βασίλης Πανάγος δήλωσε ότι: Από την ημέρα που αποφάσισα να ηγηθώ της προσπάθειας διάσωσης του συλλόγου στόχος μου ήταν ο Ηρακλής Κηφισιάς με σταθερά βήματα να αναγεννηθεί και να ξανά πρωταγωνιστήσει, πλέον αυτό φαίνεται σε όλα τα τμήματα μας. Αυτό οφείλεται στην μεθοδική & σκληρή δουλειά που γίνεται καθώς και στην αγάπη των αθλητριών μας προς το βόλεϊ και τον σύλλογο. Κάθε χρονιά θέλουμε να είμαστε λίγο καλύτεροι από την προηγούμενη. Δεν θα βάλουμε όριο για το «πού» θέλουμε ή μπορούμε να φτάσουμε. Είναι πολύ δύσκολο να βρεις ανθρώπους που να θέλουν να ασχοληθούν ανιδιοτελώς με την διοίκηση αθλητικών συλλόγων αλλά τα τελευταία χρόνια έχω την χαρά να έχω δίπλα μου στην διοίκηση ανθρώπους που αγαπάνε το άθλημα, την ομάδα και υλοποιούμε το αρχικό μας πλάνο χωρίς να βιαζόμαστε. Το «ρόπαλο» του Ηρακλή είναι η συνέπεια, η αγάπη και θέληση για να διδάξει στα νέα παιδιά τις αξίες της ζωής, την ιδέα του Αθλητισμού, την έννοια της ομαδικότητας, τη χαρά τη νίκης και τη σημασία της ήττας.

Ηρακλής Κηφισιάς: Α’ Προπονητής Κ. Ταμπουρατζής, Β’ Προπονητής Ν. Κρέτσης, Γυμναστής: Χ. Βαρατάσης, Φυσιοθεραπευτής: Χ Μαρκούτης,
Κοντούδη, Γράβαρη Angulo, Παπαγιαννοπούλου, Θάνου, Αργυροπούλου, Ζαγαλίκη, Σαρακατσάνη, Κοκίου (λ), Γκιαούρη (λ), Παπαδοπούλου, Τσούτσου Κότσαλη.

Το ερχόμενο Σάββατο 25/11στις 18:30μμ, η ομάδα της Κηφισιάς αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ομάδα της Πετρούπολης που τον ακολουθεί στην βαθμολογία.