Πληροφορίες
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
Τμήμα Σχολής Βόλεϊ Ακαδημία
Τμήμα Σχολής Mini Volley

Τουρνουά Προετοιμασίας Ηρακλή Κηφισιάς

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τουρνουά προετοιμασίας που διοργάνωσε ο Ηρακλής Κηφισιάς το Σάββατο 22/9 & την Κυριακή 23/9 στο Ζηρίνειο.

Το ΔΣ του Ηρακλή Κηφισιάς και προσωπικά ο πρόεδρος κ. Βασίλης Πανάγος θέλουν να ευχαριστήσουν της ομάδες: Γ.Α.Ν.Σ. Ίρις, Γ.Σ. Πετρούπολης και Α.Σ. ΑΚ. Πρωταθλητές Πεύκων που συμμετείχαν στο τουρνουά για την άψογη συνεργασία σε όλη την διάρκεια της διεξαγωγής των αγώνων.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ακούραστους φίλους μας τον κ Χρήστο Τσομπάνη και Δημήτρη Αντωνάκη για την φωτογραφική κάλυψη του τουρνουά.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς των αθλητριών και τους φίλους των ομάδων για την στήριξη τους και την ευγενή παρουσία τους στο Ζηρίνειο.

Ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη σας.

Ηρακλής Κηφισιάς

 

 

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ (Ιωαννίδης): Λεωνιδάκη, Κοτέογλου, Χοτοκουρίδου, Τιφλιώρη, Ματσαρόκη, Καραπαλίση, Ιωαννίδου, Γιαννούλη, Γαβριηλίδου, Πανταζή, Κύρκου, Μοτσιάνου.

 

ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γεωργοπούλου): Σκλιβανίτη, Χρυσοσπάθη, Βασιλείου, Κατσιμπούλα, Στρατίκη, Δημητροπούλου, Κοτσαμπά, Κιέζου, Ραυτοπούλου, Βακάλογλου, Παναγιωτοπούλου, Βλασσοπούλου, Κανελλοπούλου.



ΙΡΙΔΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ξεροβάσιλας): Μπιτσάκου, Γρίσπου, Κομνηνού, Βασίλα, Καλκαβύρα, Μανώλη, Κόλλια, Σπηλιακοπούλου, Νικολοπούλου, Φούσκα, Μαγγίνα. 

 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Μανθάτης): Δελλατόλα, Καραγιαννίδου, Γιαννίκη, Καλαμπόγια, Περγαντή, Σκαρλάτου, Βάθη, Καμπυλαυκά, Γαλανοπούλου, Νικολέτου, Γκαντή, Τσουράι, Τζήμα, Τρομπούκη.

 

12-03-2024 15:23

Ο Ηρακλής Κηφισιάς συνεχίζει με ρεκόρ καθώς παραμένει αήττητος 20 αγωνιστικές και πλέον μετρά...

anekLogo

youtube-logo2      facebook   instagram-logo

Χορηγοι 2021-2022

KALOUSOS

CHALET

KALOUSOS

ADAMAS

KALOUSOS

MASTER MEAT

KALOUSOS

Χρησιμοι Συνδεσμοι

GYNAIKES2020 21 background

Created and Hosted by infoLib.gr